Een leuke hobby 

Tijdens 7 les avonden worden de basisprincipes behandeld o.a. camera -instellingen, bewegingen en statieven, kadrering en compositie, licht en geluid, algemene kennis van computer en montageprogramma. Titels, muziek en commentaar bij een film maken. Ook maakt u deze avonden kennis met het werk van de leden van de videoclub, variërend van een leuke vakantiefilm tot interessante documentaires. Tevens bespreken we nieuwe ontwikkeling die er voor de amateurfilmer zijn. Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal 10 personen.

De cursussen worden gegeven van 19.30 tot 22.00 uur in ons leslokaal op de Kinderboerderij "De Papenhoeve" aan de Admiraal de Ruyterweg nr. 1a in Papendrecht, onderstaand de juiste data voor de cursusavonden.

De docent en de begeleiders zijn allemaal ervaren filmers. Wij leren u werken met een gebruiksvriendelijk Nederlandstalig montage programma en bent u thuis aan het oefenen en komt u er zelf niet uit, wij hebben een eigen helpdesk en indien nodig geven onze docenten support aan huis. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De kosten voor de basiscursus zijn € 50,00 per persoon en de rest van het jaar ben je gratis lid. Enige kennis van en ervaring met computergebruik is noodzakelijk en ook een laptop en het montage programma Magix de luxe.

Klik op deze link om het inschrijfformulier in te vullen voor de voorjaarscursus 2023

 Cusrsusdata:

1e op dinsdag 14 maart 2023

2e op dinsdag 21 maart 2023

3e op dinsdag 28 maart 2023

4e op dinsdag 4 april 2023

5e op dinsdag 11 april 2023

6e op dinsdag 18 april 2023

Laatste op dinsdag 25 april 2023

Uw Films

Denk aan:

  • Schoolmusical
  • Sportgala
  • Bedrijfsfilm
  • enz.

Wedstrijdfilms

2 maal per jaar wordt er door de leden een wedstrijdfilm gemaakt

  • Voorjaar 1 minuut film
  • Najaar individuele film of groepsfilm

Basiscursus

2 maal per jaar wordt de basiscursus 'Het leren maken van films met het montageprogramma  Magix'

Over ons

Lees meer

Onze thuisbasis

Papenhoeve logo nieuw

  • Adm. de Ruyterweg 1A
  • 3354 XA Papendrecht

 

© Copyright Smalfilm en video Groep Fade-in '80, alle rechten voorbehouden

Privacy Disclamer